Apidermin® Expert cremă pentru zi este un mix de ingrediente active premium cu eficiență demonstrată, pornind de la multiplele ingrediente de origine naturală ca extractul de ulei de măsline, acizi grași naturali omega 3, 6, 9 din uleiul de cânepă, uleiul de argan, Coenzima Q10 dar și acidul hialuronic și principiile active de ultimă generație ca filtrul molecular LIPOMOIST™ 2036 și ingredientul miraculos al stupului: lăptișorul de matcă. Apidermin® Expert are un efect imediat asupra ridurilor ușoare ale pielii și luptă în profunzime cu formarea ridurilor noi. Activele din Apidermin® Expert acționează primar la suprafața pielii, dar și în straturile inferioare ale dermei. În prima fază după aplicare, crema Apidermin® Expert pentru zi crează un filtru molecular la nivelul pielii printr-un efect lift instant. În următoarea etapă stimulează producția de colagen, completează rezervele de acid hialuronic ale pielii și repară elasticitatea fibrelor și densitatea dermală.

Prezentare: cutie 50 ml.

Inapoi la site-ul principal

Apidermin® Expert cremă pentru noapte este un mix de ingrediente active premium cu eficiență demonstrată, pornind de la multiplele ingrediente de origine naturală ca extractul de ulei de măsline, acizi grași naturali omega 3, 6, 9 din uleiul de cânepă, uleiul de argan, Coenzima Q10 dar și acidul hialuronic și principiile active de ultimă generație ca filtrul molecular LIPOMOIST™ 2036 și ingredientul miraculos al stupului: lăptișorul de matcă. Apidermin Expert luptă cu formarea ridurilor noi în profunzime, ameliorându-le pe cele existente printr-un efect de filler. Profitând de procesul de regenerare accelarat în timpul nopții, Apidermin Expert stimulează sinteza proteinelor pentru colagenul de tip I, II și II, a tropoelastinelor și elastinelor. Sinteza de colagen se mărește iar pielea devine mai fermă.

Prezentare: cutie 50 ml.

Inapoi la site-ul principal

Apidermin® Expert apă micelară înlătură eficient machiajul. Micelele captează particulele de machiaj sau praf, în timp ce proteinele de mătase si lăptișorul de matcă răsfață pielea. Proteinele de mătase lasă pielea catifelată iar lăptișorul de matcă contribuie la regenerarea celulară.

Ingrediente: ulei de Canepa, Squalane, vitamina E,ulei samburi de struguri, ulei de masline, ulei de caise.

Prezentare: flacon 150 ml.

Inapoi la site-ul principal

Apidermin® Expert ulei demachiant îndepărtează chiar și machiajul persistent printr-o formulă prietenoasă cu pielea, bogată în active de origine naturală (acizi grași naturali-omega 3,6,9 din uleiul de canepa). Este un ulei ce nu lasă senzația de gras datorită mixului de uleiuri aproape uscate: uleiul de soia și uleiul de cânepa. Datorită unui complex activ bazat pe squalane (derivat din măsline), soia, ulei de cânepă și vitamina E, uleiul demachiant are excelente proprietăți antioxidante și de hrănire, redând confortul natural al pielii.

Ingrediente:ulei de canepa, Squalane, vitamina E, ulei samburi de struguri, ulei de masline, ulei de caise.

Prezentare: flacon 150 ml.

Inapoi la site-ul principal

Apidermin® Expert ser este însumarea principiilor Apidermin® Expert, în varianta concentrată. Serul Apidermin® Expert, sub formă de nectar asigură un efect intens de reducere a ridurilor și luptă cu formarea ridurilor noi. Serul Apidermin® Expert este o ingrijire concentrată în două faze: acționând mai întâi ca un filler la nivelul ridurilor existente și îmbunătățind aspectul pielii, apoi acționând în profunzime. Aspectul dermei este vizibil îmbunătățit, principiile continuând să acționeze în profunzime (dincolo de efectul aproape instant).

Ingrediente: LIPOMOIST™ 2036, Neodermyl®, Ulei Canepa, Vitamina A, Coenzima Q10, Ulei de Argan, Acid Hialuronic

Prezentare: flacon 30 ml.

Inapoi la site-ul principal

Apidermin® Expert lapte de corp este bogat în ingrediente de origine naturală, active de ultimă generație și produsul minune al stupului: lăptișorul de matcă. Mixul de ingrediente active oferă pielii principii nutritive și îi reface elasticitatea naturală. Uleiul de cânepă, uleiul de argan, untul de shea, Coenzima Q10 antioxidant sunt ingrediente prețioase ale naturii care se regăsesc în formula Apidermin® Expert lapte de corp, în timp ce principiile active ale filtrului molecular LIPOMOIST™ 2036 lasă pielea suplă, elastică și catifelată prin hidratarea optimă.

Ingrediente: Unt shea, LIPOMOIST™ 2036, Ulei Canepa, VitaminaA, Coenzima Q10, Ulei de Argan, Acid Hialuronic.

Prezentare: flacon 150 ml.

Inapoi la site-ul principal